Om iskyene

Min butikk iskyene.no er blitt til på min reise i livet som mamma. Kjærlighet for barneklær, økologiske produkter og barnas ve og vel, sammen med interesse for moter ble sydd sammen til et konsept; iskyene.no.

Produktene jeg har valgt å satse er ikke sammensatt mot en spesiell kundegruppe, men heller en god miks av fine og funksjonelle must haves til barn. Jeg er opptatt av kvalitet over kvantitet, det vil si ikke bare kjøpe bærekraftig, men leve det. Leverandørene dere finner her og produktene er et resultat av det. Videre vil jeg lansere min egen barnekolleksjon i 2019. Det gleder jeg meg til å vise dere! 

Dimpleskins produktene ble jeg kjent med for 8 år siden da jeg først ble mamma. Jeg brukte mye av tiden min i Canada, og dermed fant jeg Dimpleskins. Jeg brukte kun det på min datter som hadde lettere eksem, tørr hud, myggstikk og mer til. Da jeg ble mamma på ny til en liten gutt for 1 år siden, bestemte jeg meg for at Dimpleskins måtte komme til Norge. 

Woolino sine soveposer er viktig å legge merke til. Disse soveposene er i merinoull, og er geniale for norske forhold. Varme og gode! Med produktet får man også en guide for å se hvor mye barnet skal ha på seg inni posen i henhold til varme i rommet. Genialt produkt for de som føler dyna enten er over hodet eller helt sparket av på natta hos de søte små.

Liewood og Nobodinoz sine baby essentials og interiør produkter vil få deg til å drømme om barnerommet og hyggestunder! Hva hadde jeg ikke gjort for en sengehimmel med stjerner eller pandabadekåpe når jeg var liten..

Klærne fra Livly, Mini-la-mode og Mariella Ferrari er favoritter som leverer på både kvalitet og design. Søtere blir det kanskje ikke! 

Produktene fra En Fant, Mini A Ture, GoBabyGo, Celavi og Nordic Nuss er jeg så glade i fordi de er både funksjonelle og pene. Vi bor i Norge og må være praktiske i forhold til været. Da er det ekstra fint å finne disse merkene som lager praktiske, nydelige klær og sko tilpasset vårt klima. Enjoy!

 

Under blogg blir det nok ikke en tradisjonell blogg, men et sted jeg deler artikler og informasjon jeg synes er bra for småbarnsforeldre. Send gjerne artikler du kommer over til info@iskyene.no . 

Takk for at du besøker butikken min! 

Tori-Kristin